BUSINESS SISTER KAARTENDEK

 

IMG_59452.jpg

 

 lancering Nederland 21 maart 2017

Rest of the world 22 september 2017

 

 

Een kaartendek volledig afgestemd op het ondernemen vanuit je vrouwelijke kracht.

Die je helpt op momenten dat je het niet meer weet, stress hebt of je onzeker voelt, weer met jezelf te verbinden. Om de diepe wijsheid in je te kunnen horen. Zodat je niet alleen vanuit je hoofd onderneemt, maar vanuit je intuïtie, eigen wijsheid en vertrouwen.

Je kunt voor de dag een kaartje trekken of bij een vraag die je hebt. In het bijbehorende boekje leer je uitgebreide leggingen om je Ideale Klant Profiel te verdiepen, te kijken waar je (money)flow blokkeert, wat de best volgende actie is en hoe jij je kans op succes zo groot mogelijk kunt maken.

 

 

 

 

 

 

 

Als je met het business sister kaartendek werkt...

 

... zal je steeds beter horen wat je intuïtie je toefluistert.

 

... kom je gemakkelijker uit je hoofd op drukke momenten en onderneem je vanuit hoofd, hart en buik, zodat je plannen en ideeën helder zijn en je stevig staat in je missie en visie.

 

... verdiep en verbreed je je beeld van je Ideale Klant, je plannen, je kans op succes, je purpose in je business en hoe je iedere keer weer de(money)flow terug kunt vinden. De kaarten nemen je mee naar mogelijkheden die je in je hoofd niet had kunnen bedenken.

 

... zeg je JA tegen jouw eigen pad hier in dit leven. Een business die past bij jouw purpose. Ontdek door de kaarten wat je hier komt doen en hoe jij jouw unieke plek hier in kan nemen en kan stralen.

 

...zeg je Ja tegen het universum. Zodat wat jij nodig hebt om volledig tot bloei te komen, naar je toe mag komen en vanuit jouw diepste waarheid op mag borrelen.

 

... vind je steun en richting op die moeilijke of lastige momenten. ( één van de allerfijnste dingen wat dit kaartendek mij keer op keer brengt).

 

 
 
 
 
"Diep van binnen hebben we alle antwoorden al, maar door onze gedachten, stress, angsten en patronen maken we er geen verbinding mee."
 
"Dit kaartendek werkt als een boodschapper tussen je intuïtie, je diepe innerlijke weten en je bewuste zijn."

 

 

     

 

 

Het Business Sister Kaartendek brengt je terug naar je kern.

Naar binnen. En die wijsheid zal je zoveel verder brengen dan de kennis die je op kan doen in zelfhulp- en marketingsboeken of bij een webinar waarin je leert je zoveelste miljoen te verdienen.

Van binnen weet je wat goed voor jou is.

 

 

 

 

Wanneer je het kaartendek gebruikt zul je merken dat de kaarten licht schijnen op de plekken die je al zo lang negeerde of waarvan je vergeten was dat het er nog was. Juist op die plekken is jouw licht nodig. Dat zijn de stukken die juist de puzzel compleet zullen maken. Zodat je kunt stralen als jezelf, in en met je business. Laat jezelf maar zien!

En je zal merken dat er steeds meer op je pad komt (mogelijkheden,ideeën, klanten) dat met je resoneert. Waar je van gaat stralen, wat je oplicht als een ster in de donkerste nacht.

 

 

 

 


Het Business Sister Kaartendek...

 

...is in haar vormgeving minimalistisch en sereen. Geen afleiding door drukke afbeeldingen, kleuren, symbolen en toeters en bellen.

 

...is met een warm hart voor Moeder Natuur gecreëerd.  Vrijwel alles is gemaakt van gerecycled papier, gebleekt met natuurvriendelijke materialen en het doosje is van verantwoord gekapt hout. Zelfs de verpakking voor de post is ecologisch.

I heart nature!

 

 

...is specifiek afgestemd op de female entrepreneur. Hoe jij kunt ondernemen vanuit je vrouwelijke kracht.

 

...komt met unieke oefeningen/ leggingen gericht op verdieping in jezelf en je business. En natuurlijk leer ik je super simpel hoe je dat doet.

 

...helpt je met het verdiepen van je Ideale Klant Profiel, je flow te vinden, te zien hoe je je succes zo groot mogelijk kan maken, haalt je uit diepe dalen en zal je iedere keer verbazen met nieuwe inzichten.

 


 
 
" I don't scream as loud as your head and thoughts do. I whisper.
Hear me whisper the answers in your heart. Feel them in your belly and womb.
You are destined to be here.
Now go, trust me, I'll guide you home."
 
Your intuïtion
 
 
 
 

Het Business Sister kaartendek bestaat uit

48 kaarten
+ het houten doosje
+ een boekje over de kaarten en how-to-use.
 

Bonus!

lidmaatschap van de Business Sister Circle, waarin je workshops kunt volgen met nieuwe leggingen, je vragen kunt stellen en je je met Business Sisters kunt verbinden.

prijs:

€34,99 ( incl.BTW )
            ( verzendkosten €3,50 NL )
 
 

IMG_20170123_152628_904.jpg

Hi, Mijn naam is Desirèe Broersma.

Begin vorig jaar creëerde ik dit kaartendek. En hoe raar het misschien ook klinkt, het kwam door mij heen, ik bedacht het niet zelf met mijn hoofd.  Vorig jaar was ik met mijn online onderneming aan het worstelen, het lukte niet. Op zoek naar antwoorden ging ik mediteren en trok regelmatig kaartjes uit een ander orakelkaartendek. Maar het bleef te vaag. Ik miste specifieke antwoorden en begeleiding bij het ondernemen.  Kaarten die ook echt zouden passen bij mijn vragen. En toen kwam dit kaartendek ter wereld. Ik vind het een prachtig dek geworden en heb veel aandacht gehad voor Moeder Natuur. Omdat ik me steeds meer verbonden met haar voel, haar waardeer en van haar leer om vanuit mijn eigen natuur te leven.

 

 
 

FAQ

 

Maar ik weet niet hoe dat werkt, een kaartendek...

Kaartleggen is heel simpel. Nog makkelijker dan een appeltaart bakken. (Yummy!)

En ook iedereen kan het.

In het boekje dat je bij het kaartendek ontvangt staat stap voor stap uitgelegd hoe je een kaartje voor jezelf kunt pakken en ook hoe je de kaarten in kunt zetten op momenten dat je vragen hebt over je business. Als je mijn workshops en live-uitzendingen op Facebook volgt, dan kun je zien hoe het gaat en leer ik je nog meer manieren om je intutïtie een stem te geven met de kaarten.

 

 

Maar waarom zou ik een kaartendek nodig hebben?

Logisch dat je deze vraag stelt en ook zeker een goede vraag bij een investering. Wat het je precies op gaat leveren is voor iedereen anders, maar wat het kaartendek voor mij gedaan heeft is...

...ik kon mijn intuïtie een stem geven en vanuit die duidelijkheid kon ik ook specifieke actiestappen ondernemen in mijn business. In plaats dat ik het in mijn hoofd bleef afwegen en steeds ging piekeren, kon ik nu gemakkelijk intunen op mijn intuïtie en verder gaan.

...door me meer te verbinden met mijn intuïtie kan ik haar beter horen. De beslissingen die ik neem vanuit mijn intuïtie zijn soms gewaagd, maar brengen me iedere keer 10 kilometer verder dan dat ik in mijn hoofd had kunnen bedenken.

...dat ik minder in mijn hoofd bezig ben ,waardoor ik minder hoofdpijn heb en 's avonds als mijn vriend thuis is ook een veel gezelliger persoon ben.

...Ik kan beter omgaan met stress. In mijn hoofd moeten dingen nu, nu, nu en voel ik me vaak niet goed genoeg. Dan pak ik het kaartendek, laat mijn intuïtie spreken en ik kalmeer. Ik hoef de controle niet helemaal zelf vast te houden, zo krampachtig. Ik kan ontspannen werken aan m'n bedrijf.

...het is superleuk om met mijn sparringspartner en business-friends af en toe een kaartje te leggen. In plaats dat ik aan kom met 'Weet je wat jij zou moeten doen...'', zijn de boodschappen van de kaarten echt cadeautjes. Het maakt onze gesprekken veel leuker en diepgaander.

...En zo kan ik nog heeeel lang doorgaan...

 

 

Maar is dit niet wat zweverig?

Hahaha, precies een vraag die een paar jaar geleden ook door mijn hoofd ging. Kaartleggen? Intuïtie? Is dat niet wat zweverig?

Kaartleggen associeerde ik al snel met afzetterij, oplichting en een hele hoop woo-woo-peeps. Niks voor mij!

Totdat ik een kaartendek cadeau kreeg van m'n ouders en ik het toch eens ging proberen. Het is niet normaal (jawel, eigenlijk heel normaal) hoe duidelijk, treffend en waardevol de boodschappen en antwoorden zijn die de kaarten je geven. De kaarten weerspiegelen al wat in jou leeft, jouw eigen wijsheid, de pure antwoorden. De kaarten weerspiegelen dat en maken het tastbaar en zichtbaar voor je zodat je er geen rondjes meer omheen kunt lopen.

Proberen waard en nee, dus niet zweverig.

 

 

Maar ik heb al heel veel kaartendeks...

Heerlijk hè, die kaartendeks. Er zijn ook zoveel verschillende en mooie deks te koop. Dit kaartendek is ergens hetzelfde en toch ook weer totaal anders dan de kaartendek van bijvoorbeeld Doreen Virtue of de welbekende 'inzichtkaartjes' enzo.

Dit kaartendek is gecreëerd met oog voor de natuur en de toekomst. Ik heb gekozen voor ecologisch papier en zo ook voor de verpakkingen, het bijbehorende boekje, het doosje, de verzenddoos en ga zo maar door. Loving Momma Earth!

Daarnaast is dit dek helemaal afgestemd op de female entrepreneur. Veel kaartendeks zijn gericht op engelen of ze geven je vooral inspiratie en motivatie door middel van quotes en vragen.  Het Business Sister Kaartendek geeft je naast de inspiratie en motivatie ook inzichten. Inzichten in jezelf en in je bizz. Met de speciale vragen en leggingen die je leert in het bijbehorende boekje kun je nog meer de diepte in over je klanten, je plannen, je succes, flow, bij twijfels, tja, eigenlijk alles wat bij het ondernemen komt kijken.

In dit kaartendek zitten kaarten als 'verkopen', 'social media', 'investeer', maar ook kaarten als 'naar binnen', 'ik ben genoeg' en 'grond'. Het gaat niet alleen over je denken of over strategieen, maar om het praktische gecombineerd met het innerlijke werk.

De eenvoud van de kaarten zorgt dat de boodschap direct binnen komt, in plaats dat je afgeleid wordt.

Deze kaarten zijn er voor je om je naar binnen te laten kijken, inzicht en niet om je een quik-fix te geven.

 


 

 

Je bent gewoon aan het einde van de pagina terecht gekomen.

DAt zegt wel genoeg, volgens mij!

 

 

 

 

Heb je nog vragen?