BUSINESS SISTER KAARTENDEK

 

IMG_59452.jpg

 

 lancering Nederland 21 maart 2017

Rest of the world 22 september 2017

 

 

Een kaartendek volledig afgestemd op het ondernemen vanuit je vrouwelijke kracht.

Die je helpt op momenten dat je het niet meer weet, stress hebt of je onzeker voelt, weer met jezelf te verbinden. Om de diepe wijsheid in je te kunnen horen. Zodat je niet alleen vanuit je hoofd onderneemt, maar vanuit je intuïtie, eigen wijsheid en vertrouwen.

Je kunt voor de dag een kaartje trekken of bij een vraag die je hebt. In het bijbehorende boekje leer je uitgebreide leggingen om je Ideale Klant Profiel te verdiepen, te kijken waar je (money)flow blokkeert, wat de best volgende actie is en hoe jij je kans op succes zo groot mogelijk kunt maken.

 

 

 

 

 

 

 

Als je met het business sister kaartendek werkt...

 

... zal je steeds beter horen wat je intuïtie je toefluistert.

 

... kom je gemakkelijker uit je hoofd op drukke momenten en onderneem je vanuit hoofd, hart en buik, zodat je plannen en ideeën helder zijn en je stevig staat in je missie en visie.

 

... verdiep en verbreed je je beeld van je Ideale Klant, je plannen, je kans op succes, je purpose in je business en hoe je iedere keer weer de(money)flow terug kunt vinden. De kaarten nemen je mee naar mogelijkheden die je in je hoofd niet had kunnen bedenken.

 

... zeg je JA tegen jouw eigen pad hier in dit leven. Een business die past bij jouw purpose. Ontdek door de kaarten wat je hier komt doen en hoe jij jouw unieke plek hier in kan nemen en kan stralen.

 

...zeg je Ja tegen het universum. Zodat wat jij nodig hebt om volledig tot bloei te komen, naar je toe mag komen en vanuit jouw diepste waarheid op mag borrelen.

 

... vind je steun en richting op die moeilijke of lastige momenten. ( één van de allerfijnste dingen wat dit kaartendek mij keer op keer brengt).

 

 
 
 
Het begon al met het uitpakken. Ik was zo benieuwd.
Prachtig zag het eruit en ik voelde me helemaal jarig.
De zorg waarmee Desiree het Business Sister kaartendek omringt voel je in alles.
Prachtig vormgegeven. Mooie materialen. En ook in de kaarten zelf.
Elke legging tot nu toe inspireert en verrast. Nodigt mij uit om mezelf nog meer te laten zien, nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie. En om mijn blik te blijven verruimen, open te staan voor nieuwe impulsen. Praktisch en bezield. Een mooi dek.
— - Annemiek van Helsdingen, Academy for Soul-based Coaching
 
"Diep van binnen hebben we alle antwoorden al, maar door onze gedachten, stress, angsten en patronen maken we er geen verbinding mee."
 
"Dit kaartendek werkt als een boodschapper tussen je intuïtie, je diepe innerlijke weten en je bewuste zijn."

 

 

     

 

 

Het Business Sister Kaartendek brengt je terug naar je kern.

Naar binnen. En die wijsheid zal je zoveel verder brengen dan de kennis die je op kan doen in zelfhulp- en marketingsboeken of bij een webinar waarin je leert je zoveelste miljoen te verdienen.

Van binnen weet je wat goed voor jou is.

 

 

 

 

Wanneer je het kaartendek gebruikt zul je merken dat de kaarten licht schijnen op de plekken die je al zo lang negeerde of waarvan je vergeten was dat het er nog was. Juist op die plekken is jouw licht nodig. Dat zijn de stukken die juist de puzzel compleet zullen maken. Zodat je kunt stralen als jezelf, in en met je business. Laat jezelf maar zien!

En je zal merken dat er steeds meer op je pad komt (mogelijkheden,ideeën, klanten) dat met je resoneert. Waar je van gaat stralen, wat je oplicht als een ster in de donkerste nacht.

 

 

 

 


Het Business Sister Kaartendek...

 

...is in haar vormgeving minimalistisch en sereen. Geen afleiding door drukke afbeeldingen, kleuren, symbolen en toeters en bellen.

 

...is met een warm hart voor Moeder Natuur gecreëerd.  Vrijwel alles is gemaakt van gerecycled papier, gebleekt met natuurvriendelijke materialen en het doosje is van verantwoord gekapt hout. Zelfs de verpakking voor de post is ecologisch.

I heart nature!

 

 

...is specifiek afgestemd op de female entrepreneur. Hoe jij kunt ondernemen vanuit je vrouwelijke kracht.

 

...komt met unieke oefeningen/ leggingen gericht op verdieping in jezelf en je business. En natuurlijk leer ik je super simpel hoe je dat doet.

 

...helpt je met het verdiepen van je Ideale Klant Profiel, je flow te vinden, te zien hoe je je succes zo groot mogelijk kan maken, haalt je uit diepe dalen en zal je iedere keer verbazen met nieuwe inzichten.

 


 
 
" I don't scream as loud as your head and thoughts do. I whisper.
Hear me whisper the answers in your heart. Feel them in your belly and womb.
You are destined to be here.
Now go, trust me, I'll guide you home."
 
Your intuïtion
 
 
 
 

Het Business Sister kaartendek bestaat uit

48 kaarten
+ het houten doosje
+ een boekje over de kaarten en how-to-use.
 

Bonus!

toegang tot de Business Sister Classes. Dit zijn online classes waarin je de basis van kaartleggen leert en hoe je heel specifiek dit kaartendek kunt gebruiken voor vragen in je business.

prijs:

€44,00   (incl. BTW en verzendkosten)
 
 

IMG_20170123_152628_904.jpg

Hi, Mijn naam is Desirèe Broersma.

Begin vorig jaar creëerde ik dit kaartendek. En hoe raar het misschien ook klinkt, het kwam door mij heen, ik bedacht het niet zelf met mijn hoofd.  Vorig jaar was ik met mijn online onderneming aan het worstelen, het lukte niet. Op zoek naar antwoorden ging ik mediteren en trok regelmatig kaartjes uit een ander orakelkaartendek. Maar het bleef te vaag. Ik miste specifieke antwoorden en begeleiding bij het ondernemen.  Kaarten die ook echt zouden passen bij mijn vragen. En toen kwam dit kaartendek ter wereld. Ik vind het een prachtig dek geworden en heb veel aandacht gehad voor Moeder Natuur. Omdat ik me steeds meer verbonden met haar voel, haar waardeer en van haar leer om vanuit mijn eigen natuur te leven.

 

 
 

 

Maar ik weet niet hoe dat werkt, een kaartendek...

Kaartleggen is heel simpel. Nog makkelijker dan een appeltaart bakken. (Yummy!)

En ook iedereen kan het.

In het boekje dat je bij het kaartendek ontvangt staat stap voor stap uitgelegd hoe je een kaartje voor jezelf kunt pakken en ook hoe je de kaarten in kunt zetten op momenten dat je vragen hebt over je business. Als je mijn workshops en live-uitzendingen op Facebook volgt, dan kun je zien hoe het gaat en leer ik je nog meer manieren om je intutïtie een stem te geven met de kaarten.

 


Heb je nog vragen?