workshop 'creëer je eigen kaartendek'

 

 

Een kaartendek dat niemand anders ooit zal hebben,

dat je never-de-nooit ergens in een winkel kan vinden

en dat helemaal van en voor jou is.

 

 
Dit ben ik, in love met mijn kaartendek

 

 

 

 

 

 

 

 

Een kaartendek die niemand anders heeft, een dek dat precies past bij wat jij wilt van een kaartendek. Je eigen 'kaartendek-baby'.

Trust me, zo zal het voelen wanneer je je kaartendek aan anderen laat zien. 'Niet aankomen, heb je wel schone vingers, voorzichtig!'

Want van het kaartendek dat je gaat maken, bestaat er maar één. En ook niemand anders zal het kaartendek na kunnen maken, want jouw energie zit erin. Jouw ideëen, jouw liefde, jouw intentie en energie. Het is totaal uniek!

Ik heb gemerkt dat met mijn eigen kaartendek de kaartenleggingen die ik doe veel krachtiger zijn in hun boodschap (lees, ik hoef niet eerst de kaart op te zoeken in het bij behorende boekje om te weten wat ie me nou eigenlijk wil zeggen). Ik zie de kaart en bam, de boodschap komt gelijk binnen, want ik weet met welke intentie ik deze kaart gecreëerd en toegevoegd heb. Ik voel weer het gevoel dat ik had toen ik de kaart maakte, de beelden die ik erbij had, het verhaal, de emoties, de diepe waarde waarmee ik de woorden gekozen heb.

Die beleving vond ik niet in mijn kaartendek uit de winkel. Daarbij las ik het boekje, ik bekeek de afbeeldingen, de kleuren, de woorden en quotes die erop stonden en natuurlijk deze ze wel iets met me. Ik vond ze fijn werken, maar nu ik mijn eigen kaartendek heb, voelen ze als tweede-rang en gebruik ik ze alleen met kaartleggingen voor anderen of als extra.

Het is als een zelfgemaakte appeltaart, met liefde en zorg bereidt in de keuken vs een appeltaart uit de supermarkt die geproduceerd is in een fabriek. You know what I mean!

IMG_337922.jpg

 

 

Waarom is een eigen kaartendek hebben zo geweldig?

 

 • Je begrijpt elke kaart in het kaartendek.
 • Geen gezoek meer in het bijbehorende boekje van je kaartendek op zoek naar de betekenis van de kaart. Gelijk, BAM, je antwoord. Jij kent je kaarten door en door.
 • Als je je kaartendek inzet voor je klanten of in je aanbod, dan heb je een tool die niemand anders heeft. Het onderscheidt je nog meer en geeft je dienst nog meer authentieke waarde.
 • Als je je kaartendek voor jezelf gebruikt dan zul je merken dat kaarten nog meer met je resoneren en dat geeft meer diepgang.
 • Je kunt zelf later nog kleur, afbeeldingen of woorden toevoegen aan de kaarten. Het dek groeit met je mee.
 • In plaats van een standaard dek vanuit de winkel, heb je een volledig afgestemd dek met woorden die bij jou passen.
 • Het is gewoon simpelweg FANTASTISCH!

 

 Ik gebruik mijn kaarten ook om te plannen. Hier was ik deze workshop aan het voorbereiden met kaarten voor wat extra guidance.

Ik gebruik mijn kaarten ook om te plannen. Hier was ik deze workshop aan het voorbereiden met kaarten voor wat extra guidance.

 

 

 

"De diepte waarmee mijn eigen kaartendek tot mij 'spreekt' is zoveel krachtiger en nog liefdevoller"

 

 

 En het kaartendek werd helemaal über fantastisch voor mij toen ik elementen uit de natuur toevoegden. Zomer, herfst, winter, lente, bloeien, stralen, grond, naar buiten en naar binnen. Alle kaarten matchen met mij.

Mijn kaartendek is vooral gericht op inzicht en helderheid. Maar een kaartendek zoals die van Gabby Bernstein met inspirerende quotes kun je ook creëeren. Je kunt een dek met vragen maken, die jou en je klanten wellicht bij nieuwe ideeën of diepere lagen brengen. Omdat je zoveel kanten op kunt gaan, beginnen we de workshop met een oefening om dat eerst helder te krijgen.

 

Toen ik mijn eigen kaartendek ging maken miste ik specifieke kaarten voor mijn businessvragen. Wanneer ik een vraag stelde over waar op te focussen in mijn marketing, dan kwam er iets als 'zie het licht in jezelf en in de ander'. Natuurlijk zit daar een boodschap in die me verder hielp, maar ik wilde iets veel specifiekers. Een kaartendek die me als ondernemer kon helpen, en zoals later bleek ook vele andere ondernemers.

Daarom creëerde ik een kaartendek met kaarten als verkopen, samenwerken, investeer, social media. Maar ik vind dat ondernemen niet alleen je bedrijf runnen is, het is ook een zoektocht naar je eigen unicorn power en naar je zelf. Daarom voegde ik ook kaarten als mediteer, ik ben genoeg, zelfliefde en vertrouwen er aan toe.

 

 

 

IN DEZE WORKSHOP..

 

 • Vertel ik je hoe ik mijn kaartendek gecreëerd heb en ook hoe jij dat kunt doen
 • Ontdek je wat voor kaartendek jij wilt creëeren
 • Creëer je je eigen unieke kaartdek. Nergens vind je een kaartdek zoals die je zelf gemaakt hebt.
 • Leer ik je de basis van kaartleggen
 • Kun je je eigen kaartendek gelijk uitproberen en kaartleggingen gaan oefenen.
 • Geniet je van een heerlijke lunch en koffie/thee met wat lekkers.
 • Ga je naar huis met een nieuw kaartendek, jouw eigen creatie, een boekje met de basis van kaartleggen daarin uitgelegd.

 

 

 

PRIJS: €169,- (incl.BTW)

Er zijn 4 plaatsen per datum.

 

WAnneer: 11 april 2017 van 10:00u- 17:00

Waar: via Zoom, online

wanneer: 28 maart 2017 van 10.00-17.00u

waar: Waalwijk (Gratis parkeren)

 

 

 


IMG_14082.jpg

 

 

 

Heb je nog een vraag?